perjantai 10. heinäkuuta 2015
Corn flakesilla paneroitu lohi
Nopea, helppo ja vaihtelua lohen valmistukseen.
Työmaalle tuli ämpärillinen maissihiutalemurskaa ja mulla just lohen paloittelu kesken. No sehän oli sitten sillä selvä mitä lohipaloista tehdään.
Lohta
Kananmunia
Maissihiutalemurskaa
Suolaa
Valkopippuria
Tee lohesta ruodottomia ja nahattomia annospaloja. Kuivaa palat talouspaperilla tai keittiöpyyhkeellä ja mausta ne. Riko syvälle lautaselle munia ja vatkaa niiden rakenne rikki. Murskaa maissihiutaleita keittiöpyyhkeen sisällä mätkimällä niitä vaikka lihanuijalla. Kippaa murska lautaselle. Pyöritä annospalat ensin kananmunissa ja sitten maissihiutaleissa. Paista pannulla runsaassa voi-öljyseoksessa kauniin ruskeiksi.
Tunnisteet:
kalaruoka,
lohi,
maissihiutale,
paneroitu
Sijainti:
Turku, Suomi
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Blogiarkisto
-
►
2016
(9)
- ► helmikuuta (2)
- ► tammikuuta (3)
-
▼
2015
(28)
- ► joulukuuta (2)
- ► marraskuuta (2)
- ▼ heinäkuuta (3)
- ► toukokuuta (2)
- ► huhtikuuta (3)
- ► maaliskuuta (4)
- ► helmikuuta (1)
- ► tammikuuta (2)
-
►
2014
(42)
- ► joulukuuta (5)
- ► marraskuuta (5)
- ► heinäkuuta (3)
- ► toukokuuta (4)
- ► huhtikuuta (9)
- ► maaliskuuta (5)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Tässä kohtaa saa sanoa mielipiteensä. Kiitos.